Jdi na obsah Jdi na menu

Pozvánka na turnaj z Regionu Valašsko

12. 7. 2015

 Dojde v sobotu na opakování valašského \"El Clásica\"?

 
REGION: Divizní FC TVD Slavičín i FC Elseremo Brumov začínají svoji přípravu na novou sezónu ve štítenském Memoriálu Jožky Šuráně

 

Fotbaloví příznivci se o víkendu kromě turnajů v Nedašově, Návojné, Šanově či Poteči mohou přijít podívat na druhý ročník Memoriálu Jožky Šuráně a zároveň poháru starosty ve Štítné nad Vláří. Lákadlem bude zcela jistě start obou našich regionálních zástupců v divizní skupině E ze Slavičína a z Brumova. Zda dojde na opakování květnového valašského "El Clasica" nám není zcela zřejmé, neboť Slavičany čeká v prvním utkání Memoriálu domácí nováček Krajského přeboru, který dokázal FC TVD v předešlém utkání v poháru FAČR dokonce vyřadit. Pro FC TVD to bude zahájení přípravného období před ostrým divizním srpnovým startem v Krnově a bude jistě zkoušet některé nové tváře, trenéra Straku však trápí zranění brankáře Talčíka a někteří hráči si ještě vybírají zaslouženou dovolenou.

Poslední valašské El Clásico se hrálo v květnu ve Slavičíně               Foto: Zdeněk Rumplík

Brumovjané mají papírově slabšího soupeře v podobě účastníka 1.A. třídy z Vlachovic, který může v utkání s favoritem jen překvapit. Brumovu by už měl chybět v další divizní sezóně zkušený Tomáš Polách, nadále by však měl u brumovského týmu působit trenér Mičega. Šanci v turnaji určitě dostanou talentovaní mladíci z rezervy a z dorosteneckého celku. Ve Vlachovicích by se měl podle kuloárních informací představit nový kouč Josef Šándor, který dříve trénoval v Újezdě a ve Vysokém Poli. Pořadatelé ze Štítné připravili pro návštěvníky i doprovodný program s tombolou, při každém zápase bude losování programů a chybět nebude bohaté občerstvení, výkop úvodního duelu je už ve 13,15 hodin!

Vylosované pořadí zápasů turnaje:

1.semifinále - FC TVD Slavičín vs TJ Štítná 13,15 hod 
2.semifinále - FC Elseremo Brumov vs SK Vlachovice 14,30 hod 
Utkání o třetí místo - 15,45 hod 
Finálové utkání - 17,00 hod