Jdi na obsah Jdi na menu

Dorost FK Kunovice vs. TJ Štítná

16. 10. 2016

 Dorost FK Kunovice vs. TJ Štítná  6:1

branky: Zvoníček Ondřej

Dorostenci tentokrát zajížděli k silným Kunovicím. Sestava byla velmi oslabená - nehrálo hned několik klíčových hráčů. Nutno poděkovat trenérovi žáků, že nám zapůjčil své klíčové hráče včetně prvního brankáře a my jsme tak nemuseli k utkání odjíždět pouze v 10 lidech. Vzhledem k sestavě jsme se rozhodli nikam se nehnat, hrát ze zajištěné obrany a zkusit využít breaky nebo standartní situace. Kunovice byly velmi běhavé a vytvořili si ze začátku několik náznaků šancí. Jednu z akcí využil domácí útočník už v cca 15. minutě. Hra se poté trochu vyrovnala. My jsme zlobili ze standartek. Z jedné z nich vyrovnal Ondra Zvoníček. Domácí výrazně znervózněli. Poločas skončil 1-1.
Druhý poločas začali domácí dobře. Dali branku na 2-1, nám se zranil Patrik Malaník a bylo po zápase. Domácí v posledních minutách dali 3 branky, a tak se skóre zastavilo na konečných 6-1.
Mužstvo zaslouží pochvalu za obětavý výkon především v 1. půli. Pochvalu zaslouží i mladý Kuba Pippal, který se nezalekl vyšší kategorie a dobře odchytal složitý zápas.