Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře k zápasům I.A třídy sk.A -Zlínský deník - 2.kolo

17. 8. 2011
 
 
SKUPINA A

BRUMOV B – LUKOV 3:0 (0:0)

Již v 6. minutě nabídla juniorka Brumova hostům vyloženou brankovou příležitost, kterou ale nevyužili. Zbytek poločasu se odehrával v režii domácích, přesto si žádnou šanci nevytvořili. Až na začátku druhého poločasu Brumov otevřel Juřicou skóre. Jenže po vstřelení branky přestali domácí hrát a hosté zahrozili několika nebezpečnými brejky. Jednou dokonce brumovská obrana vykopávala míč z brankové čáry. Zbytku zápasu však vládli domácí a po hodině hry zvýšil Ritter. I přes nespočet šancí Brumova ještě zvýšil v 84. minutě Staník – 3:0. Lukov si odvezl krutou porážku, ale Brumovští vyhráli zaslouženě.

Branky: Ritter, Staník, Juřica. Rozhodčí: Filgas – Mikoška, Skalický. Brumov B: Vypušťák – Kolínek, Trnavský, Staník, Krahula, Beňo Př., Vaněk, Dekleva A., Filo, Novák, Ritter. Střídali: Miklas, Vobořil, Juřica. Lukov: Jokl – Vitovský, Teplý, Sedláček, Drábek, Teplý T., Brázda, Kovář, Šimčík, Šumšal, Malota. Střídal: Konečný.

VIDČE – SLAVIČÍN B 2:0 (1:0)

Fotbalisté Vidče prožívají velmi úspěšný vstup do nové sezony a po třech bodech z Valašských Klobouk zdolali doma nebezpečnou rezervu Slavičína. Zápas sice nenabídl mnoho brankových příležitostí, ale měl svou kvalitu a tempo. Vidče nakonec bralo tři body za větší důraz v koncovce. Ve 28. minutě se pěkně uvolnil ve vzdálenosti pokutového kopu od branky Michal Kramoliš a zkušeně obstřelil dva bránící hráče a brankáře směrem na zadní tyč – 1:0. Vidče si druhý poločas náskok hlídalo a pojistku přidal v 83. minutě z pokutového kopu Nerad. A zase u toho byl domácí střelec Kramoliš, který udělal kličku hostujícímu brankáři a byl nedovoleně zastaven. Nerad neměl s poskytnutou výhodou problémy a uzavřel konečné skóre zápasu – 2:0.

Branky: 28. Michal Kramoliš, 83. Nerad. Rozhodčí: Schmid – Havránek, Mikoška. Slavičín B: Talčík – Fojtík, Lukáš, Švach, Šebák, Ocelík, Neuman, Pekárek, Macek, Kulíšek, Both. Střídali: Floreš, Šala, Frolo. Trenér: M. Dorúšek.

D. BEČVA – VAL. KLOBOUKY 3:1 (2:0)

Domácí plně odčinili debakl z úvodního kola z Hutiska. V brance měli tentokrát naprosto jistého Aleše Jurajdu a hlavně v prvním poločase nasadili skoro pekelné tempo zápasu. Mladý celek z Klobouk vedený zkušeným Nikolenem nestačil. Hosté se omezili na vysoké nákopy, které domácí brankář lehce sbíral. Již ve 2. minutě minul z jedenácti metrů odkrytou branku Vašek. Dolní Bečva pokračovala v tlaku a ve 14. minutě se dočkala. Centr Vaška prodloužil Jaroslav Šena na Petra Vojkůvku – 1:0. V 16. minutě unikl Petr Vojkůvka a Vašek zvyšoval na 2:0. A do poločasu mohlo být definitivně rozhodnuto. Další velké možnosti nedali Petr Vojkůvka a dvakrát Jaroslav Šena. Zvlášť jeho pokus o nůžky měl fotbalovou krásu. Ve druhém poločase logicky domácí sundali nohu z plynu a hráli na udržení výsledku. Zajímavé věci se děly v závěru zápasu. Nejprve v 85. minutě si vypracoval střídající Kozák samostatný únik, ale trestuhodně ho neproměnil. V 87. minutě posadil rohový kop Vladislav Šena na hlavu svého bratra Jaroslava – 3:0. O čisté konto připravila dobře chytajícího Jurajdu jeho obrana, která ustoupila unikajícímu Nikolenovi, který zkušeně v 89. minutě zakončil na konečných 3:1.

Branky: 14. Petr Vojkůvka, 16. Vašek, 87. Jar. Šena – 89. Nikolen. Rozhodčí: Holub – Bělunek, Zubek.

JUŘINKA – VLACHOVICE 1:2 (1:1)

Juřinka zcela jasně ovládla první poločas a navíc neproměnila dva pokutové kopy. Již ve 12. minutě Štěpán neproměnil penaltu, přesto měli domácí místy drtivou převahu. Ve 14. minutě se po centru Kociána prosadil Strnad – 1:0. Hostům stačila po půlhodině hry nepozornost Ivo Petrnka a Míča střelou z dálky vyrovnal – 1:1. První poločas uzavřely dvě šance Kociána. Po přestávce se obraz hry rapidně změnil. Hosté měli v prvních deseti minutách tři jasné šance. Neuspěli a naopak v 60. minutě po tečované střele od břevna selhal Škařupa. V 75. minutě již Vlachovicím vyšel brejk a opět se trefil Míča – 1:2. Juřinka přesto nemusela prohrát. V 77. minutě šel opět kopat penaltu faulovaný Strnad a dopadl jako kolega Štěpán. I druhou penaltou domácí pohrdli. Urazili definitivně paní Štěstěnu.

Branky: 14. Strnad – 30. a 75. Míča. Rozhodčí: Zubek – Holub Bělunek. Vlachovice: Bodlák – Hlavica, Hodulík, Kolouch, Kovařík – Horáček J., Šuráň, Milch, Horáček D. – Miča, Vavrys. Střídání: Šimoník, Kupčík, Plšek.

SK VIZOVICE – HUTISKO 2:3 (1:1)

Utkání začalo za mírné převahy hostujícího týmu, kterou vyjádřil úvodní trefou Vašek. Postupně se hra vyrovnala a ve 34. minutě i skóre, když byl na konci kombinační akce Kudrnáč. Po přestávce se hosté dostali znovu do vedení, po hrubé chybě domácích. Vizovicím se ovšem znovu podařilo vyrovnat, ale Hutisko o čtyři minuty později odpověděly třetí brankou, která i přes velkou snahu domácích byla nakonec vítězná.

Branky: 34. Kudrnáč, 65. vlastní – 11. Vašek, 52. vlastní, 69. Macíček. Rozhodčí: Mikulášek – Janča, Toman. SK Vizovice: Pavelka – Drga, Sovják, Dvořák, Kolařík (63. Haboň), Novák, Kudrnáč, Valenta, Velev, Polách, Jurečka. Na střídání: Hlava, Světlík T., Špaček. Trenér: Cahyna.

PODKOPNÁ LHOTA – ŠTÍTNÁ NAD VLÁŘÍ 2:3 (1:0)

V prvním poločase byla Podkopná Lhota lepší a vytvořila si několik gólových šancí. Do vedení šla po přesné hlavičce Minaříka. Další velkou šanci však Ročák neproměnil. Brankář Štítné v závěru poločasu vynikajícím zákrokem vychytal Červenku. Největší šanci Štítné v prvním poločase spálil Šuráň, když postupoval sám na domácího brankáře. Ve druhé půli zvýšili domácí opět výborně hrajícím Minaříkem – 2:0. V rozmezí 70. a 80. minuty si domácí vybrali velmi slabou chvilku a třikrát inkasovali a Štítná se mohla radovat z cenného skalpu.

Branky: Minařík 2 – Liška, Soja, vlastní. Rozhodčí: Kýr – Skalický, Dokoupil, 100 diváků. Podkopná Lhota: Malaník – Čunek, Videman, Staněk, Hrdlička, Holeňák, Bořuta, Minařík, Mahďák Ročák, Červenka. Střídali: Srovnal, Psota, Valčík, Nevrlka. Štítná nad Vláří: Vaculík – Sloboda, Šenkeřík, Liška, Machuča, Vaculík T., Šuráň, Kořenek, Hnániček, Chovančík, Krajíček. Střídali: Soja, Polách.

DALŠÍ VÝSLEDEK: Zubří – Hovězí 3:1 Jurajda 2, Raždík – Šrámek.

1. Hutisko 2 2 0 0 8:4 6
2. Štítná n. Vl. 2 2 0 0 7:4 6
3. Vidče 2 2 0 0 4:1 6
4. Vlachovice 2 2 0 0 4:2 6
5. Brumov B 2 1 0 1 3:1 3
6. Zubří 2 1 0 1 4:3 3
7. Podkop. Lhota 2 1 0 1 3:3 3
8. Dol. Bečva 2 1 0 1 5:6 3
9. Hovězí 2 1 0 1 4:5 3
10. Slavičín B 2 1 0 1 1:2 3
11. SK Vizovice 2 0 0 2 4:6 0
12. Juřinka 2 0 0 2 3:6 0
13. Val. Klobouky 2 0 0 2 2:5 0
14. Lukov 2 0 0 2 0:4 0