Jdi na obsah Jdi na menu

ZMĚNY V SOUTĚŽÍCH Zlínského KFS 2014/2015

23. 7. 2014

 

ZMĚNY V SOUTĚŽÍCH ZLKFS 2014/2015

ON .

 

ZMĚNY V SOUTĚŽNÍCH UTKÁNÍ V ROČNÍKU 2014/15

1. V případě nerozhodného výsledku v mistrovském utkání se provede rozstřel ze značky pro pokutový kop podle pravidel fotbalu a jeho vítězi budou přiděleny 2 body, poraženému zůstává bod 1. Týká se to kategorií žáci, dorost, muži.
2. Rozšíření hracích dnů mistrovských utkání o páteční termín. Bude připraveno v návaznosti na prodloužení denního světla v letních měsících.
3. Možnost pro oddíly posunutí termínu začátků mistrovských utkání v letních měsících pátek a sobota od 17.30 hod. Pro oddíly, které mohou hrát za umělého osvětlení, bude stanoven začátek mistrovského utkání nejpozději v 18.30 hod.
4. Delegace delegátů svazu na mistrovská utkání bude omezena maximálně na 3 utkání v každé polovině soutěže, pokud STK, DK nebo KR nenařídí jinak.
5. Vítězi Poháru hejtmana / pohár Zl KFS /, který je v dalším ročníku poháru zařazen do Poháru FAČR bude umožněna opět účast i v Poháru hejtmana, bude mít možnost obhájit vítězství z minulého ročníku.
6. Oddíly budou povinny uhradit veškeré poplatky a pokuty z ukončeného ročníku vůči Zl KFS nejpozději v termínu do začátku 1.kola mistrovských utkání. Pokud tak neučiní, bude s nimi ihned zahájeno disciplinární řízení.
7. Od soutěžního ročníku 2014/15 dojde k navýšení paušálních odměn rozhodčích za mistrovská utkání ve všech kategoriích. Týká se jak okresních tak krajských soutěží.