Jdi na obsah Jdi na menu

Rozhovor s trenérem A mužstva před jarní částí soutěže 2016

4. 4. 2016

 

Před začátkem jarní části soutěže pro Vás odpověděl na několik  otázek

trenér A mužstva Pavel Vaculík

 

 1.Pane Vaculík končí příprava, jak by jste ji zhodnotil ?

Příprava proběhla standardně, začali jsme hned po Novém roce. Trénovali jsme třikrát týdně na umělé trávě a v terénu. Začátek přípravy byl fyzického rázu, poté jsme trénovali na UT. Odehráli jsme 7 přípravných zápasu, ve kterých jsme často točili sestavou vlivem absencí a zranění. V optimálním složení jaké bych si představoval jsme nenastoupili ani jednou. Vrcholem přípravy byla generálka v Újezdci, která se nám absolutně nevydařila.

2.V jakém složení vstoupí mužstvo do jarní části krajského přeboru ?

Do jarní časti soutěže jsme vstoupili ve velmi zúženém kádru.V  prvním zápase v Morkovicích nemohli nastoupit  zraněný  Tomáš Pinďák, Jaroslav Ocelík byl pracovně vytížen a Jaroslav Liška nemohl nenastoupit z RD.Jinak kádr mužstva v zimní přestávce doplnili Šenkeřík David z Bylnice a Jaroslav Ocelík z Horního Lidče.Oba jsou na půlroční hostování.

Kádr A mužstva pro jarní  část soutěže:

Vaculík Pavel,Marcanik Michal-Liška František,Machuča Petr,Sloboda Petr,Hnaníček Michal,Ocelík Jaroslav,Krupík Patrik,Zvoníček Ondřej-Štěpančík Petr,Chovančík Tomáš,Chovančík Vít,Jaroslav Liška,Zvonek Lukáš,Maniš Martin-Pinďák Tomáš,Vaculík Tomáš,Šenkeřík David,Šimoník Roman

3.Co může štítenský fanoušek očekávat od Vašich svěřenců v jarních zápasech ?

Já doufám, že předvedeme maximální nasazení, bojovnost a týmovou hru, na které chceme stavět.

4.Jaký je cíl mužstva ?

I když to bude velmi těžké, chceme udržet KP, ale především hrát fotbal na který se bude dát dívat a bude nás bavit.