Jdi na obsah Jdi na menu

Moc se na Synot ligu těším -Josef Hnaníček

14. 2. 2015

Rozhovor od Litavky - Moc se na Synot ligu těším

Článek

Josef Hnaníček absolvoval soustředění v Turecku také ve znojemském klubu a mohl tak porovnat obě soustředění, kterých se zatím zúčastnil.


Pepo, ty jsi byl na soustředění se Znojmem a také již s příbramským klubem, jak bys obě soustředění porovnal a jak bys zhodnotil to v tureckém Beleku?

Se znojemským klubem jsem byl také na soustředění v Turecku, ale v Antalyi. Musím říct, že to bylo na podobné úrovni jako v Beleku. Hřiště se mi více líbilo v Beleku, trénovalo se na něm kvalitně, ale hotel byl lepší v Antalyi. Soustředění se povedlo, odehráli jsme kvalitní utkání se zahraničními soupeři.

Ani jednou jsme neprohráli, a to jsme hráli s kvalitními soupeři, jaká to je pro tebe zkušenost?

Pro mě tyto zápasy moc neznamenají, je to normální utkání jako třeba s Libercem. Zápas s čínským soupeřem byl pro mě velice zajímavý, protože mě zaujalo, jak se čínští hráči domlouvali při utkání.

Které utkání bylo nejlepší, co se týče kvality hry?

To byl zápas s Metalistem Charkov, bohužel při zápase byl vítr, který to utkání trochu pokazil, ale i tak se nám povedlo.

Blíží se Synot liga, těšíš se už?

Moc se na Synot ligu těším, také se těším, že již budeme trénovat na trávě. První zápas hrajeme na Spartě, takže to bude náročné utkání, na kterém bude hodně fanoušků. Těším se a doufám, že se nám podaří bodovat.