Jdi na obsah Jdi na menu

TJ ŠTÍTNÁ n. VL. - JUŘÍNKA 3 : 2 (3:1)

15. 4. 2018

Mistrovské utkání: TJ ŠTÍTNÁ n. VL. - JUŘÍNKA  3 : 2  (3:1)

Sestava TJ Štítná: Vaculík – Šánek, Sloboda, Chovančík L., Chovančík V. – Liška J., Chovančík T., Maniš, Liška T. (72. Smolka) - Kořenek , Hrnčiřík J. (85. Černý)

Branky: 5. a 7. Kořenek, 11. Maniš

ŽK: Kořenek, Chovančík T.

Scházeli: Krůžela, Marcaník, Králík

Úvod zápasu přinesl naše rychlé tříbrankové vedení. Všechny branky padly po povedených akcích. Nejprve v 5. minutě Kořenek dorážel vyraženou střelu, 7. minuta přinesla vysunutí Kořenka a jeho chladnokrevné zakončení a konečně v 11. minutě povedenou kombinační akci zakončoval do prázdné branky Maniš. Tento poněkud hektický úvod byl zakončen brankou soupeře ze 14. minuty, kterou jsme obdrželi po nedůrazu ve středu pole a chybě středu obrany. Po obdržené brance jsme se trochu zatáhli a přenechali jsme herní iniciativu soupeři, který si ale kromě několika standartních situací vyloženou šanci nevytvořil. Naopak my jsme se dostali do dvou dalších vyložených šancí, které jsme ale neproměnili.  Závěr první půle přinesl vyrovnanou hru, spíše boj uprostřed hřiště.

Do druhého poločasu soupeř přišel s poněkud ofenzivnějším rozestavením, jehož cílem bylo dát kontaktní branku. Soupeři to sice přineslo mírnou převahu, ale bez šancí. Naopak my jsme se dostali kombinační hrou nebo rychlými brejky do několika vyložených příležitostí. Všechny zůstaly nevyužity, a tak trestal soupeř, kdy v 73. minutě z téměř nulového úhlu vstřelili kontaktní branku. Hned v 75. minutě jsme mohli náš náskok opět navýšit, ale střela Hrnčiříka J. skončila pouze na tyči. Posledních 15. minut se hra přelévala z jedné strany na druhou, soupeř se snažil o vyrovnání, my o zvýšení náskoku. Hosté z Juřínky se dostali do jedné slibné šance, my asi do čtyř, ale skóre zůstalo nezměněno.