Jdi na obsah Jdi na menu

TJ ŠTÍTNÁ n. VL. – KVASICE 3 : 1 (2 : 0)

18. 6. 2018

Mistrovské utkání: TJ ŠTÍTNÁ n. VL. – KVASICE 3 : 1 (2 : 0)

Sestava TJ Štítná: Marcaník M. – Chovančík L., Sloboda P., Chovančík T., Chovančík V. – Liška J., Spáčil J., Hrnčiřík Š., Liška T. (80. Černý M.) – Smolka S. (70. Zvoníček O.), Maniš M. 

Branky: 4. Liška J., 20. Smolka, 75. Liška T.

ŽK: 43. Spáčil J., 55. Liška J., 67. Chovančík L.

Scházeli: Kořenek D., Zvonek L., Šánek J., Vaculík P., Krůžela R., Králik M.

Opět se nám podařilo na domácím hřišti vstřelit rychlou branku, kterou vsítil po pěkné křídelní akci Liška J. již ve 3. minutě. Na rozdíl od zápasu s Chropyní nás brzké vedení neukolébalo, ale naopak zdravě nabudilo. Dařily se nám kombinace i individuální akce. V 10. minutě postupoval sám na hostující branku Maniš M., ale ve stoprocentní šanci branku přestřelil. A tak se skóre měnilo až ve 20. minutě, kdy se po dlouhém pasu Slobody P. v souboji prosadil Smolka S. a přeloboval brankáře – 2 : 0. Dále jsme pokračovali v solidní hře a zahazování šancí. Ve 25. minutě se objevil sám před brankářem Sloboda P., ale branku netrefil. Ve 33. minutě byl před hostující brankou úplně osamocen Maniš M. a tentokrát hosty zachránil skvělým zákrokem brankář. Zbytek 1. poločasu měli více ze hry hosté z Kvasic, ale podržel nás brankář Marcaník M., a když hosté překonali po rohovém kopu i jeho, tak jejich branku ve 43. minutě neuznal rozhodčí.

Druhý poločas byl vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Hosté z Kvasic si vypracovali dvě vyložené šance, které Marcaník M. zneškodnil, a tak uklidnění přinesla až 75 minuta, kdy brejkovou situaci skvěle vyřešili Maniš M. a zakončující Liška T. - 3 : 0. Za zmínku ještě stojí šance Maniše M. ze 78. minuty, který hlavou orazítkoval břevno. Tečku za posledním mistrovským utkáním tak udělal hostující hráč, který skvěle zahraným přímým kopem nedal našemu brankáři šanci – 3 : 1.