Jdi na obsah Jdi na menu

FC Rožnov pod Radhoštěm vs.TJ Štítná A  3:2

22. 8. 2016

 ŠTÍTNÁ NA PODZIM VYŠLA POPRVÉ BODOVĚ NA PRÁZDNO!
Štítná musela i ve třetím zápase sezony látat obranu! V Rožnově nezačala dobře a po 16 minutách poprvé inkasovala 1:0. Poté se hra odehrávala mezi 16 s ojedinělými náznaky šancí na obou stranách. Štítné se zatím daří proměňovat standartní situace a ve 40. minutě po jedné z nich vyrovnal na poločasových 1:1 Kořenek.
Na rozdíl od prvního poločasu začala udávat tempo hry Štítná a po ose Liška-Vaculík-Kořenek se skóre měnilo na 1:2. Štítná hned poté mohla přidat další gól, chyběla ovšem lepší finální přihrávka.
Hosté vyrovnali v 59. minutě po rohovém kopu a zaváhaní golmana Vaculíka. Zápas se poté již jen dohrával a čekalo se na penalty. V 91. minutě ale po lehkém nákopu na hranici 16 došlo mezi Slobodou a Vaculíkem ke špatné komunikaci a domácí tak brali všechny 3 body. Remízový zápas rozhodla naše nekoncentrovanost a hloupé chyby. Od útoku, který nepodržel v rozhodující chvíli míč, až po obranu. „Ač jsme prohráli, tak výkon špatný nebyl, musíme to hodit za hlavu a doma si jak ve středu z Baťovem(17:30), tak v neděli s Viganticemi (17:00) pokusit spravit chuť.“
Sestava: Vaculík Pavel
Machuča Petr(Hrnčiřík Vojtěch), Polášek Lukáš, Svoboda Petr, Chovančík Vít
Hrnčiřík Jan, Vaculík Tomáš, Chovančík Tomáš, Liška Tomáš
Šimoník Roman(Patrik Malaník), Kořenek Daniel