Jdi na obsah Jdi na menu

BYSTŘICE pod HOSTÝNEM - TJ ŠTÍTNÁ n. VL. 1 : 0

7. 4. 2018

Mistrovské utkání: BYSTŘICE pod HOSTÝNEM - TJ ŠTÍTNÁ n. VL. 1 : 0  (0:0)

V sobotu 7. 4. 2018 sehrálo naše A – mužstvo mistrovské utkání v Bystřici pod Hostýnem. 

Sestava TJ Štítná: Vaculík – Šánek, Sloboda, Chovančík L., Chovančík V. – Liška J., Chovančík T., Spáčil, Liška T. (20. Smolka (75. Maniš) - Kořenek , Hrnčiřík J. 

Scházel: Krůžela, Marcaník, Králík 

V prvním poločase se hrála téměř vyrovnaná partie, odehrávající se převážně mezi pokutovými územími. Domácí byli sice aktivnější, ale nevytvořili si žádnou vyloženou šanci a tak hrozili především ze standartních situací. Zahrávali několik rohů a volných přímých kopů, ale naše obrana si s nimi poradila. My jsme se v prvním poločase dostali také k několika přímým kopům z větší vzdálenosti a ke dvěma rohům, z nichž ten první ve 44. minutě přinesl největší šanci celého prvního poločasu. Rohový kop zahrávaný z pravé strany přinesl zmatek do domácí obrany a míč propadl k nikým nekrytému Šánkovi J., kterému se ale nepodařilo z bezprostřední blízkosti prostřelit brankáře, který jeho střelu vyrazil.

Druhý poločasu přinesl již tradičně naši zlepšenou hru a zvýšenou aktivitu. Soupeře jsme začali přehrávat a dostali jsme jej pod mírný tlak. Zahrávali jsme několik rohových a trestných kopů a přišli i náznaky šancí. Bohužel, 59. minuta přinesla náš chybně rozehraný odkop, po kterém se domácí dostali do rychlého protiútoku. Byl veden z pravé strany a domácí útočník kličkou na střed hřiště oklamal naše obránce a křižnou střelou ke vzdálenější tyči vstřelil branku. Obdržená branka nás zdravě nabudila. Soupeře jsme ještě více zatlačili do defenzivy a přišly i šance. K těm největším patří střela Hrnčiříka J., která v 75. minutě skončila na břevně a v 85. minutě po centru z přímého kopu Sloboda P. hlavou jen těsně minul branku již překonaného brankáře. Několik dalších střel ze střední vzdálenosti kryl domácí brankář.