Jdi na obsah Jdi na menu

BAŤOV - TJ ŠTÍTNÁ n. VL. 4 : 1 (2 : 1

28. 5. 2018

Mistrovské utkání: BAŤOV - TJ ŠTÍTNÁ n. VL. 4 : 1 (2 : 1)

Sestava TJ Štítná: Vaculík – Liška J., Sloboda, Chovančík T., Chovančík V. – Maniš M., Šánek J., Liška T. (75. Polášek L.), Spáčil J. – Kořenek D. (35. Černý M.), Hrnčiřík J. 

Branky: 13. Hrnčiřík J.

Scházeli: Krůžela R., Marcaník M., Králík M., Smolka S., Chovančík L., Zvonek L.

Úvod zápasu na neskutečně velkém, navíc s umělou trávou a ne moc oblíbeném hřišti pro nás nezačal vůbec špatně. Ve 13. minutě vyhrál hlavičkový souboj Kořenek D., po něm se k míči dostal Hrnčiřík J. a nekompromisním křižným volejem nedal domácímu brankáři nejmenší šanci – 0 : 1. Domácí byli aktivnější, ale bez větších šancí. Ve 31. minutě domácí křídelník poslal z levé strany do šestnáctky prudký přízemní centr, který si náš brankář po kolizi s naším stoperem nešťastně srazil do branky a bylo to 1 : 1. 35. minuta navíc přinesla zranění kolene Kořenka D. a nucený zásah do sestavy. Ve 42. minutě po chybě středu naší obrany postupoval ze šestnáctky sám na branku domácí útočník, jeho střelu se nám ještě podařilo z prázdné branky vykopnout, ale následná dorážka znamenala vedení domácích po prvním poločase 2 : 1.

Celý zápas byl rozhodnut hned v úvodu 2. poločasu. V 50. minutě domácí zahrávali rohový kop, který nejprve na první tyči tečoval Sloboda P. a posléze na druhé tyči si srazil do vlastní branky Chovančík T. Probíhala teprve 50. minuta zápasu a my jsme si stihli dát už dvě vlastní branky! Zbytek zápasu se hrál z obou stran svižný, kombinační a otevřený fotbal se šancemi na obou stranách, i když víc jich měli domácí. 79. minuta přinesla pro domácí ještě jednu branku, kdy od půlky postupoval domácí hráč sám na Vaculíka P., protože ve snaze o zkorigování výsledku jsme vše vsadili na útok a obraně jsme už tolik pozornosti nevěnovali.