Jdi na obsah Jdi na menu

Starší a mladší žáci

Příspěvky

OP žáci sk. B TJ Štítná vs. TJ Nedašova Lhota

4. 9. 2016

 

OP žáci sk. B TJ Štítná vs. TJ Nedašova Lhota  10:0
branky: Horňák David 2, Hnilo Ondřej 2, Kalík Martin, Důlka Daniel,
Rak Tomáš, Šimoník Zdeněk, Urban Michal, Hatlas Tomáš

op_zaci_sk._b_tj_stitna_vs._tj_nedasova_lhota_-_048.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek

St. žáci TJ Štítná vs. FC TVD Slavičín 1:2

3. 9. 2016

 St. žáci TJ Štítná vs. FC TVD Slavičín   1:2
branky: Hrnčiřík Šimon

K dnešnímu utkání nastoupili hráči Štítné proti favorizovanému Slavičínu. Začátek zápasu ale ovládla Štítná, která mohla díky obrovským šancích Dana Dulky a zejména Šimona Hrnčiříka vést po šesti minutách 2:0. Bohužel jsme neproměnili a tak trestal soupeř, který v sedmé minutě dal z vůbec první střely na branku gól. V sedmé minutě jej dal z přímého kopu střelou pod břevno David Staněk. Za dalších šest minut přidal Slavičín druhy gól, kdy po hrubém nedorozumění v obraně si dala Štítná vlastní gól. Domácí hráči ale zápas nehodlali odevzdat a začali soupeře tlačit a po několika šancích ve třicáté minutě snížili Šimonem Hrnčiříkem na 1:2. Poločas tak skončil 1:2. Do druhé půle nastoupila Štítná s obrovským tlakem, vytvořila si několik čistých šancí, ale gól se nám vstřelit nepodařilo. A tak jsme v zápase kde byla Štítná herně lepší, a kterému by spíš slušela remíza, prohráli 1:2, ale každý hráč nechali na hřišti všechny síly a náš tým se po výborném výkonu i přes prohru nemá za co stydět.

 
Celý příspěvek

Ml. žáci TJ Štítná vs. FC TVD Slavičín

3. 9. 2016

Ml. žáci TJ Štítná vs. FC TVD Slavičín  0:22

st__a_ml__zaci_tj_stitna_vs__fc_tvd_slavicin_-_079.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek

St. žáci TJ Štítná vs. FC TVD Slavičín

3. 9. 2016

St. žáci TJ Štítná vs. FC TVD Slavičín  1:2

branky: Hrnčiřík Šimon

st__a_ml__zaci_tj_stitna_vs__fc_tvd_slavicin_-_002.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek

St. žáci SFK Holešov vs. TJ Štítná

27. 8. 2016

 St. žáci SFK Holešov vs. TJ Štítná  0:2

branky: Hrnčiřík Šimon, Fagulec Matěj

Ke svému druhému utkání podzimní části nastoupili hráči Štítné proti kvalitnímu soupeři z Holešova. První šance patřila hostům ze Štítné, kdy Dan Dulka prošel po pravém křídle a dostal se ke střele, kterou domácí obrana zablokovala. Potom si ale domácí vytvořili územní převahu a kontrolovali míč, nicméně tentokrát dobře hrající obrana opřená o stoperku Katku Hnilovou holešovským hráčům nedovolila nebezpečné situace dovést do úspěšného konce. Zhruba po desetiminutovém tlaku začali přebírat iniciativu hráči Štítné a začali si vytvářet šance. Proti dobře organizované hře soupeře se prosazovali těžko, ale ve 22 minutě si na pravém křídle Tomáš Rak vyměnil dvakrát míč s Dominikem Hnilem, čímž uvolnili střed hřiště, kde našli přesnou nahrávkou Martina Černého, který poslal za obranu přihrávku Šimonu Hrnčiříkovi, který nezaváhal a nádherně prostřelil brankáře - 0:1. Po vedoucím gólu to byli hosté, kteří diktovali tempo hry, nicméně pět minut před koncem poločasu kopali domácí přímý kop, který našel horní roh branky štítné, ale Kuba Pippal vynikajícím zákrokem vytlačil střelu na roh. Poločas tak skončil za stavu 0:1.
Do druhého poločasu nastoupili domácí se snahou vyrovnat, ale přes dobrý výkon se tentokrát nedokázali proti dobré defenzívě Štítné prosadit, prakticky bezchybně hrající obrana i středová řada prostě hřáče Holešova do šancí nepouštěla, a zhruba v polovině druhého poločasu začali mít převahu hosté. Několik pokusů z dálky se neujalo, ale v 60 minutě Dan Dulka na pravém křídle přešel přes bránícího hráče, jeho tvrdou střelu brankář domácích pouze vyrazil na levé křídlo, kde byl přesně podle trenérových pokynů připravený Matěj Fagulec a střelou pod břevno jistě překonal domácího brankáře - 0:2. Holešov potom posílil útok na tři hráče, a v posledních minutách si vytvořil územní převahu, kterou mohl nakonec završit gólem, ale Kuba Pippal střelu v poslední sekundě zápasu vytlačil bravurně nad branku. Zápas tak skončil 0:2 pro hosty po výborném výkonu celého týmu, ale je potřeba pochválit výkon obrany, zejména bezchybně hrajících Katky Hnilové, Dominika Hnila a Kuby Pippala. Po druhém zápasu tak držíme plný počet bodů, ale hlavně se můžeme těšit na pěkný fotbal našeho týmu.

 
Celý příspěvek

ŽÁCI / TJ Štítná nad Vláří vs. SK Baťov 1930

22. 8. 2016

  ŽÁCI / TJ Štítná nad Vláří vs. SK Baťov 1930

foto: Tomáš Hnaníček

zaci--tj-stitna-nad-vlari-vs.-sk-batov-1930.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek

Mladší žáci TJ Štítná vs. SK Baťov

20. 8. 2016

 

Mladší žáci TJ Štítná vs. SK Baťov  1:11

Branky : Konečný Jan

zaci_tj_stitna_vs._sk_batov_-_092.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek

Starší žáci TJ Štítná vs. SK Baťov

20. 8. 2016

 

Starší žáci TJ Štítná vs. SK Baťov  3:2

Branky :  Hrnčiřík Šimon, Černý Martin, Struhař David 

K prvnímu utkání podzimní části soutěže nastoupili hráči Štítné doma proti týmu Sk Baťov.
Vývoj prvního poločasu byl ovlivněný rychlým gólem, kdy po zaváhání domácí obrany přišel přesný centr z levého křídla, na který si nejvýš naskočil Marek Kampf a razantní hlavičkou poslal hosty už v první minutě do vedení 0:1. Domácí tým byl rychlým gólem evidentně zaskočený, naopak povzbuzený soupeř dobře kombinoval a vypracoval si převahu, kterou v 17. minutě korunoval gólem Jakuba Janíka po standardní situaci, kterému opět pomohlo nedorozumění a nedůraz v obraně 0:2. Potom se domácí hráči začali víc prosazovat ve středu hřiště a začali se dostávat do šancí. Ve 25. minutě vystřelil přesně k levé tyči Šimon Hrnčiřík a snížil na 1:2. Tento gól domácí uklidnil, obrana nepouštěla soupeře do velkých šancí, naopak v poslední minutě prvního poločasu mohl vyrovnat Daniel Dulka, který v úniku obešel dva obránce soupeře, vyhnul se brankáři, ale už nedokázal dostat míč do brány, ten se odrazil od pravé tyče zpět do hřiště. První poločas tak skončil za stavu 1:2.
Ve druhém poločase se hráči Štítné pokoušeli zvýšit tlak a dostat se k vyrovnání, ale dobře hrající Baťov moc šancí nepřipouštěl. Domácí hráči ale nerezignovali s blížícím se koncem zápasu stupňovali útočnou aktivitu, která vedla v 66. minutě k vyrovnáni, kdy s trochou štěstí překonal brankáře obloučkem David Struhař 2:2. Teď to byli naopak domácí, kteří oživení vyrovnáním i přes ubývající síly útočili, aby vybojovali vítězství. A to se jim podařilo v 67. minutě. Z přímého kopu z hranice 25 metrů trefil Martin Černý přesně pravý horní růžek branky Baťova a nedal gólmanovi soupeře šanci - 3:2. V závěrečných minutách se soupeř ještě snažil o vyrovnání, ale v pohodě hrající domácí už změnu skóre nepřipustili a doslova vybojovali důležité vítězství.
Ve více bojovném prvním utkání, které bylo provázeno nepřesností v kombinacích si tak domácí hráči zajistili první tři body.

zaci_tj_stitna_vs._sk_batov_-_020.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek

Tabulky po podzimu 2015

1. 11. 2015

 
Celý příspěvek

Výsledky,střelci a sestavy - podzim 2015

28. 9. 2015

 
Celý příspěvek